Geplaatst op Geef een reactie

Online maaltijden bestellen

Dringend een site nodig met mogelijkheid om online maaltijden te bestellen? Bestel vandaag, volgende week al online. Klik op de link, betaal per overschrijving of met Paypal (ook via creditcard). Je kunt al binnen de 3 dagen online zijn. Ik werk ook dit weekend.
Volg de link: https://www.freelancemedia.be/?product=website-met-online-bestelsysteem
Deel met mensen die een site met online module kunnen gebruiken.

Geplaatst op Geef een reactie

Online maaltijden bestellen

FreelanceMedia biedt een oplossing waarbij u geen commissies betaalt. De website is uw eigendom. De updates zijn gratis. De prijs omvat de opmaak van de website, ik kan ook voor verzorgde foto’s zorgen, 3 e-mailadressen, domeinnaam, volledige instellingen het bestelsysteem. Met het bestelsysteem kan ook een tafel worden gereserveerd en eventueel aan huis worden bezorgd.

Een vaste prijs van 790 €. Alle bovenvermelde gegevens. En belangrijk geen verborgen kosten of commissies op omzet EN website is uw eigendom.

Geplaatst op Geef een reactie

Opwaardering van jouw website

135 €/maand, meer kost het niet om jouw site te doen ontploffen, figuurlijk dan. De site artico.be behaalde de vorige maanden nog ergens iets minder dan 90 bezoekers per dag. De site is volledig vernieuwd en Facebook werd aangepakt. Gisteren stond de teller op 600 bezoekers. En dit zonder te investeren in Facebook of Google Ads. Bewezen onafhankelijke cijfers.
Wil je je website ook laten heropleven, neem dan contact op 050 69 26 54 of via info@freelancemedia.be. Ga alvast naar

Geplaatst op Geef een reactie

Facebook en Instagram

Weet dat je met regelmatige posts op social media zoals Facebook en Instagram meer bezoekers naar je site/webshop kunt lokken. Het komt niet door een of andere dure studie, maar door ervaring. Zo stelde ik vast dat bij de start van het beheer van de social media van www.artico-design.be en www.creasleep.be, het aantal bezoekers gewoon vertienvoudigde. Zonder echter te investeren in dure reclamecampagnes op internet. Uiteraard was er een daling zichtbaar, maar laat ons stellen dat het bezoek toch x 5 of x 6 is gegaan, wat dan ook voelbaar werd in hun winkels.

Geplaatst op Geef een reactie

Tevreden klant

Altijd leuk als de klant tevreden is van hun nieuwe website. Zo is ook www.artico-design.be uit Roeselare, de borduuspecialist tevreden. Ben je ook op zoek naar een nieuwe, moderne website? Laat het weten, dan krijg je er een maand beheer van Facebook en Instagram gratis bij (waarde = 135 €). Ga naar www.freelancemedia.be.